Táborok

Varjútábor

A Varjútábor minden év tavaszán kerül megrendezésre, az első éves hallgatók szervezésében, azzal a céllal, hogy köszönetüket nyílvánítsák ki nagyobb diáktársaiknak a Gólyatábor során szerzett élményeikért. A táborba a II-VI-od éves hallgatók pontrendszer alapján nyernek felvételt és csapatokba osztva, egy gólya vezetésével, megküzdenek egymás ellen számos érdekesebbnél érdekesebb játékban. A feladatok és játékok mellett, hangsúlyt kapnak az ismerkedős beszélgetések és a szórakozás is, a sokszor reggelig elhúzódó bulik alatt. Hazatéréskor úgy a gólyák, mint a varjúk elmondhatják, hogy rengeteg új ismerőssel gazdagodtak.

Műhelytábor

A Műhelytábor minden egyetemi év kezdetén szokott lezajlani az aktívabb és szervezni vágyó hallgatók résztvételével. A tábor alatt a résztvevők leszögezik a fontosabb diákszövetségi események időpontját és lebonyolításának módját és ötletelnek azon, hogy mivel lehetne az adott egyetemi évet izgalmasabbá tenni programok szempontjából. Megtörténik a fontosabb események főszervezőinek kinevezése is. Az ötletelés és munka mellett az ismerkedés is fontos részét képezi a hétvégének.

„Teambuilding”  események

Különböző Teambuilding táborok évente megszervezésre kerülnek és legfőbb céljuk az, hogy az aktívabb diákszövetségi tagok jobban megismerjék egymást. A táborok középpontjában az ismerkedős játékok és beszélgetések állnak.