Programlehetőségek Vásárhelyen

A vásárhelyi diákélet igazán színes és programdús lehet, ha megtaláljuk azokat a helyeket, amik igazán érdekelnek minket. Összegyűjtöttük nektek azokat a kávézókat, éttermeket, szórakozóhelyeket, kulturális- illetve szabadidős programlehetőségeket, amiket úgy gondoltuk, kár lenne kihagynotok az itt töltött egyetemi éveitek alatt.

KÁVÉZÓK

Egy hosszú nap előtt vagy egy nehéz vizsga után nincs is jobb, mint meginni egy finom kávét a barátaiddal. Vásárhely számos helyet tartogat neked, ahol finomabbnál finomabb kávékat fogyaszthatsz. A Crown Coffee és 112 Coffee változatos kávékülönlegességeinek, a Corner Pub, J’ai Bistrot, 44th Street, G Café és társaik hangulatának nem könnyű ellenállni. Bemutatjuk nektek azokat a kávézókat, amelyeket az itt tanuló diákok a legnagyobb előszeretettel látogatnak.
112 Coffee

112 Coffee

Crown Coffee

Crown Coffee

The Corner Pub

The Corner Pub

J’ai Bistrot

J’ai Bistrot

44th Street

44th Street

G Café

G Café

Café Tutun

Café Tutun

Mini Café

Mini Café

Piaf Cafe

Piaf Cafe

Luar Yard

Luar Yard

NAPI MENÜ

Elfogyott az otthonról hozott kaja? Vagy épp elfelejtetted kivenni a fagyasztóból és már nagyon éhes vagy? Sebaj, Vásárhely erre is számos megoldást tartogat. Az alábbi oldalon megtalálhatod az összes olyan vendéglőt, ahonnan napi menüt rendelhetsz, vagy ha már unod a négy falat nézni, akár el is látogathatsz ezekre a helyekre és helyben fogyaszhatod el ebédedet.

SZÓRAKOZÓHELYEK

A diákélet igazán csak akkor lesz teljes, ha néha kitáncolod magadból minden problémádat és szórakozol egy jót a barátaiddal. Itt megtalálhatod azokat a helyeket, ahová ellátogathatsz ha egyet bulizni támad kedved.

KULTURÁLIS PROGRAMOK

Vásárhelyen kulturális programokból sincs hiány. Több színházunk is van, ahol az előadások igazán változatosak. Ha szeretsz színházba járni, itt biztosan találsz olyan előadást, ami felkelti az érdeklődésed. Nézz szét az alábbi weboldalakon és válaszd ki azt, ami a legjobban tetszik.

SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEK

Marosvásárhely számos bel- és kültéri programlehetőséget tartogat. Városunk egyik nevezetessége az állatkert, ahol akár egy teljes délutánt is eltölthetsz. Ha sportolni lenne kedved, erre megfelelő lehetőséget biztosít a Somostetőn kiépített futópálya. A nyári melegben a Weekenden napozhatsz és fürödhetsz, a barátokkal bowlingozni és falat mászni is mehettek, vagy akár beülhetsz a moziba megnézni egy jó filmet.