Weboldal fejlesztés alatt

MMDSZ Székház felújítás – 2021

Kedves diáktársak! 🙂

A 2021-es év minden szempontból egy kihívásokkal és rendkívüli helyzetekkel teli év volt. A rendezvények minél biztonságosabb és családiasabb megszervezése mellett, 2021-ben egyik fő kitűzött célunk volt a diákszövetség székházának a felújítása.

A hasznosan, sikeresen és családias környezetben megvalósult rendezvények mellett, 2021-ben, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (Magyarország Kormánya, Miniszterelnökség, Nemzetpolitikai Államtitkárság) támogatásának köszönhetően az MMDSZ Székház, a diákszövetség iroda is új színben ragyoghat.

A felújítás során többek közt beszerelésre került egy több szintes és több falra kiterjedő, teljes polcrendszer; 4 darab dupla ajtós szekrény, 2 darab íróasztal; 1 darab színes papírnyomtató, valamint néhány új függöny és sötétítő is.

Az irodai berendezésen kívül a biztonságra is igyekeztünk figyelni, így a diákszövetségi irodát felszereltük tűzoltó készülékekkel és elsősegély ládákkal is.

A felújításnak hála egyre barátságosabb és családiasabb környezetet biztosít a Székház az éppen arra járóknak.

Tavasszal majd egy kis meglepetéssel készülünk mindenkinek, aki a diákszövetségi iroda fele jár, hiszen a felújítás alkalmával a teraszra is gondoltunk. 😉

Mindenkinek kívánunk szép napot és kellemes hétvégét! 🙂

Tetszik ez a cikk?

Megosztás
Megosztás