Köszönetnyilvánítás és jókívánságok

Kedves diáktársak! 🙂

A 2022-es év újból egy kihívásokkal, ámbár teljes mértékben sikerekkel teli év volt.
Kis áttekintésként: a rendezvénypalettánk közel összes eseményét sikeresen megszerveztük, továbbá a terveinkhez hűen, idén sikerül kicsit a diákszövetség leltárának a bővítését is megvalósítani.

A leltár bővítése során legnagyobb hangsúlyt a korszerű technikai eszközök beszerzésére fordítottuk, hiszen ez a rendezvényeink egyik alapköve. Ilyen megfontolásból az alábbiakkal bővült a diákszövetség technikai eszköztára: 2 darab RCF Art 710-MK IV aktív hangfal (huzattal és állványzattal), 2 darab Shure SM58 S típusú mikrofon, 2 darab Shure Beta 58 wireless mikrofon (tokkal), 4 darab Millenium MS 2003 típusú mikrofonállvány, továbbá az ezekhez szükséges kábelek.
Mindemellett a Színes gyűlésterembe kerültek babzsákok és egy mágneses fehértábla is, hogy ezáltal is még nagyobb kényelemmel kecsegtessen a diákszövetségi iroda úgy, hogy közben a gyűlések hatékonyságát is javítja, emeli.

Úgy a rendezvények, mint a diákszövetségi leltár bővítése sok energiába és erőfeszítésbe került, de nem elhanyagolható az sem, hogy szükségeltettek hozzá az anyagiak is. Az idei évben ismételten kiérdemeltük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (Magyarország Kormánya, Miniszterelnökség, Nemzetpolitikai Államtitkárság) anyagi és eszmei támogatását, melynek eredményeként sikerült a technikai leltár bővítése, valamint több különböző gyönyörű rendezvény megszervezése is, hiszen a 29. Tudományos Diákköri Konferencia (29. TDK) sem valósulhatott volna meg a Magyar Kormány támogatása nélkül.

A beszerzéseknek hála egyre önállóbban és bátrabban tudjuk rendezvényeinket megszervezni, valamint a diákszövetségi iroda még közkedveltebb hellyé vált a magyar diákság körében. Ezen beszerzések nem jöhettek volna létre partnereink és támogatóink nélkül sem, így hálásan köszönjük őnekik is a rengetek segítséget, támogatást.

Az ünnepekre készülődve kívánunk mindenkinek áldott ünnepeket, találkozunk 2023-ban!