Weboldal fejlesztés alatt
Loading Events

« All Events

Próbafelvételi

April 1 - April 30

Diákszövetségünk évente három próbafelvételit szervez: decemberben, áprilisban és júliusban.

Decemberben és áprilisban önkénteseink a nagyobb városok iskoláiban, helyileg tartják meg a próbafelvételit; a júliusi próbafelvételi viszont Marosvásárhelyen, a MOGYTTE termeiben kerül megrendezésre. 

A kérdések az egyetemi oktatók által lektoráltak, így megfelelő visszajelzést biztosítanak a résztvevők felkészültségi szintjéről; illetve a vizsga menete is megfelel a felvételinek, tehát mindenki kipróbálhatja magát élesben.

Fontos ez a kötelék, melynek segítségével közelebb tudjuk vezetni a felvételire készülő diákokat céljuk eléréséhez, vagyis a sikeres felvételi vizsgához a MOGYTTE egészségügyi szakjaira.

További információkért csatlakozz a felvételire készülők számára létrehozott Facebook csoporthoz!

Az eddigi évek Próbafelvételi tételeit összegyűjtöttük, melyek mostmár elérhetőek online is. A tudásod felméréséért kattints a Próbafelvételi archívum-ra.

Teszteld tudásod!

A Próbafelvételin kiderül, hogy mit tudsz! Feltérképezheted erős- és gyengepontjaidat még időben, hogy felkészülten érkezz a felvételire!

Oszd be az időd!

Ugyanolyan vizsgamódszerrel dolgozunk, mint a felvételi; szóval ha nálunk beleférsz az időbe, a felvételin is bele fogsz!

Kérdezz!

A szervezők már felvételiztek és bejutottak. Kérdezz bátran, szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

Details

Start:
April 1
End:
April 30

Organizer

MMDSZ Próbafelvételi
Email
probafelveteli.mmdsz@gmail.com