Weboldal fejlesztés alatt
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

20. Egyetemi Nyílt Napok (ENYN)

December 8, 2023 - December 10, 2023

Egyik legnagyobb rendezvényünkön majdnem 200 szervező (a marosvásárhelyi egyetemek magyar ajkú hallgatói) szorgoskodik, hogy az egyetemeinkre érkező 11. és 12. osztályos diákok élménydús látogatás részesei lehessenek.

Eseményünkön közel 400 diák vesz részt, Erdély több, mint 10 városából és látogatja meg Marosvásárhely négy különböző felsőoktatási intézményét.

A már hagyománynak számító rendezvény minden év vége fele kerül megszervezésre és három napon keresztül tart.
A hosszú hétvége programja magába foglalja a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Karának, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemnek, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karának marosvásárhelyi Kihelyezett Tagozatának, valamint a Marosvásárhelyi “George Emil Palade” Orvosi, Gyógyszerészeti, Tudomány- és Technológiai Egyetem egészségügyi Karainak a látogatását.

Az itt tanulási lehetőségek oly módon kerülnek bemutatásra, hogy az érdeklődő középiskolások kételyeit eloszlassuk városunk egyetemeit illetően, segítsünk nekik a döntésben és megmutassunk nekik minden továbbtanulási lehetőséget, amelyek közül itt, Marosvásárhelyen választhatnak.

A hétvége folyamán igyekszünk érdekesen és valósághűen bemutatni ezeket az intézményeket, hogy a tanulók bepillantást nyerhessenek a marosvásárhelyi egyetemista- és diákéletbe, ezáltal is segíteni őket a választásban.

 

Az esemény szabályzata elérhető az alábbi linken: Szabályzat

Details

Start:
December 8, 2023
End:
December 10, 2023

Organizer

MMDSZ
Phone
office@mmdsz.ro
View Organizer Website