Egyetemi Nyílt Napok

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egyetemi Nyílt Napok

január 19 @ 8:00 de. - 5:00 du.

Egyik legnagyobb rendezvényünkön majdnem 200 szervező szorgoskodik, hogy az egyetemeinkre érkező 11. és 12. osztályos diákok élménydús látogatás részesei lehessenek. Eseményünkön közel 400 diák vesz részt, Erdély több, mint 10 városából és látogatja meg Marosvásárhely négy különböző felsőoktatási intézményét.
A már hagyománynak számító rendezvény minden év novemberében kerül megszervezésre és három napon keresztül tart. A hosszú hétvége programja magába foglalja a Sapientia EMTE marosvásárhelyi karának, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemnek, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem pedagógiai karának és a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemnek a látogatását.
Az itt tanulási lehetőségek oly módon kerülnek bemutatásra, hogy az érdeklődő középiskolások kételyeit eloszlassuk városunk egyetemeit illetően, segítsünk nekik a döntésben és megmutassunk nekik minden továbbtanulási lehetőséget, amelyek közül itt, Marosvásárhelyen választhatnak. A hétvége folyamán igyekszünk érdekesen és valósághűen bemutatni ezeket az intézményeket, hogy a tanulók bepillantást nyerhessenek a marosvásárhelyi egyetemista- és diákéletbe, ezáltal is segíteni őket a választásban.

Részletek

Dátum:
január 19
Időpont:
8:00 de. - 5:00 du.