2020. június 3. Szerda Köszöntjük Klotild, Kevin nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:57-kor,
nyugszik 18:59-kor.

Megüresedett diákképviselői mandátumok


Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) diákképviseleti frakciójában a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Szenátusának Fogorvosi képviselő helyén valamint Gyógyszerészeti Kari Tanácsában megüresedett egy-egy diákképviselői hely.

A fent nevezett tisztségekre április 12-ig jelentkezhetnek az érdeklődő egyetemi hallgatók. Ha úgy érzed, hogy képviselni szeretnéd és tudnád diáktársaidat a döntéshozó szervekben, jelentkezési szándékodat küldd az mmdsz@mmdsz.ro email címre vagy fejtsd ki személyesen irodaprogramban.

Jelentkezéshez kötelező a jelölt önéletrajza (CV) és motivációs levele, amelyet digitális változatban fel kell töltsön bármely nyilvánosan elérhető tárhelyre a választók megfelelő tájékoztatása céljából.

A választásokra április 16-án kerül sor, a MOGYE Gyógyszerészeti tanszékének új épületében, a földszinten, 08:00 - 20:00 között.

Figyelem! A megüresedett szenátusi diákképviselő és kari tanácsos helyekre kizárólag a Fogorvosi Karon aktív, valamint Gyógyszerészeti karon aktív hallgatói jogviszonyt folytató egyetemi hallgatók jelentkezhetnek.
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest