2019. június 24. Hétfő Köszöntjük Iván nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 07:01-kor,
nyugszik 19:03-kor.

Pályázati felhívás


A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségkutató projektje első lépéseként várja jelentkezésedet, ha Kárpát-medencei, rendkívüli tehetségű 16-30 éves fiatal vagy, aki

– Kimagasló tanulmányi eredménnyel rendelkezik
– Országos, illetve megyei tanulmányi-, sport-, művészeti versenyeken dobogós helyezést ért el
– Eredményeit publikálta
– Motivált, szorgalmas, kitartó, elkötelezett a céljai megvalósításában

A kiválasztott tehetségek részére az üzleti és a tudományos élet megbecsült tagjait kérjük fel mentor szerepre. Minden támogatott számára egyéni fejlesztést biztosítunk, közülük van, aki rendszeres ösztöndíjban is részesülhet.

A jelentkezéseket a www.kmta.hu/regisztracio elektronikus címen várják.

A Kárpát-Medencei Tehetségkutató Alapítvány bemutatása

Az alapítvány célja:
A Kárpát-medencében élő 16-30 éves tehetséges fi atalok felkutatása, támogatása, fejlődési lehetőségük biztosítása. Együttműködés kialakítása a hazai és nemzetközi tudományos élet szervezeteivel, továbbá a határon túli szervezetek és személyek közötti információáramlás elősegítése. A tehetséges fi atalok közös szellemi és történelmi örökségének támogatása. Fontosnak tartjuk, hogy a tehetséges fi atalok az élet minden területén megállják a helyüket, emiatt a tehetséges diákok számára a mentorálason túl pénzügyi ismereteket is oktatni kívánunk. A kiválasztott tehetségek részére az üzleti és a tudományos élet megbecsült tagjait kérjük fel mentor szerepre. Az Alapítvány szorosan kíván együttműködni a történelmi felekezetekkel.
Az esetleges kérdéseket az erdeklodes@kmta.hu e-mail címen várják.
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest