2020. május 24. Vasárnap Köszöntjük Eszter, Eliza, Vanessza nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:55-kor,
nyugszik 18:58-kor.

Megüresedett diákképviselői mandátum


valasztas-2014-2A Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség (MMDSZ) diákképviseleti frakciójában a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem szenátusában és Általános Orvosi Karán megüresedett egy-egy diákképviselői hely. A fent nevezett tisztségekre október 1-ig jelentkezhetnek az érdeklődő egyetemi hallgatók. Ha úgy érzed, hogy képviselni szeretnéd és tudnád diáktársaidat a döntéshozó szervekben, jelentkezési szándékodat küldd az mmdsz@mmdsz.ro email címre vagy fejtsd ki személyesen irodaprogramban. 

Jelentkezéshez kötelező a diákképviselőjelölt életrajza (CV) és motivációs levele, amelyet digitális változatban fel kell töltsön bármely nyilvánosan elérhető tárhelyre a választók megfelelő tájékoztatása céljából. A választásokra október 3-án kerül sor. 

Figyelem! A megüresedett szenátusi és kari tanácsos helyekre kizárólag az Általános Orvosi Karon aktív hallgatói jogviszonyt folytató egyetemi hallgatók jelentkezhetnek. Egy személy akár mindkét tisztségre jelentkezhet és mindkét tisztséget betöltheti. 

A választások szabályzata itt érhető el. Sok sikert kívánunk!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest