2020. május 28. Csütörtök Köszöntjük Emil, Csanád nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 18:58-kor.

Stephen W. Kuffler Kutatási Ösztöndíj


 
A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány (www.kuffler.org) pályázatot hirdet egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására.

A pályázaton – nemzetiségre való tekintet nélkül – azon közép- és keleteurópai egyetemen alap- és mesterfokú vagy osztatlan orvosképzésben tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt, akik a 2016/17-es tanévben orvos- és élettudományi területen kutatómunkát végeznek és kutatásaikat a 2017/18-es tanévben is mint alap-, mesterfokú egyetemi hallgató vagy orvostanhallgató folytatják.

Az ösztöndíj összege egyszeri 500 000 Ft az ösztöndíj egy éves időtartamára. A kitöltött pályázati űrlapot (letölthető az alapítvány honlapjáról: www.kuffler.org) pdf formátumban (egy fájl) a kuffler@koki.mta.hu címre 2017. április 30-ig kell beküldeni. 

Két ajánlólevél, egyik a témavezetőtől, a másik egy oktató vagy kutató munkatárstól, szintén pdf formátumban, az ajánlótól közvetlenül a ku
ffler@koki.mta.hu címre küldendő 2017. április 30-ig. A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma tudományos értékük alapján rangsorolja, és a nyerteseket 2017. július 15-ig értesíti és nevüket az Alapítvány honlapján (www.kuffler.org) közzéteszi. 

A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány a támogatási periódusban kapcsolatot tart a nyertesekkel, és a támogatási időszak végén részletes szakmai beszámolót kér. Az Alapítvány célja, hogy a támogatottak pályafutását a támogatási időszakon túl is kövesse és szakmailag támogassa. 
A Stephen. W. Kuffler Kutatási Alapítvány Kuratóriuma Budapest, 2017. február 17.
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest