2020. február 29. Szombat Köszöntjük Elemér, Oszvald, Román nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 07:11-kor,
nyugszik 19:13-kor.

„Diáknapok mindörökké” pályázat


Kedves Diáknaposok és nem csak!

Közeledve a jubileumi eseményünkhöz „Diáknapok mindörökké” címmel pályázatot hirdetünk!

A pályázatra olyan alkotásokat (fotó vagy videó) várunk, amelyek szabad gondolattársítással visszaadják azokat a pillanatokat, amikor együtt Diáknapoztunk! Teljesen mindegy, hogy fekete-fehér, színes, monokróm, tájkép, portré, vlog vagy bármi más, a lényeg, hogy legyen benne a Marosvásárhelyi Diáknapok különleges érzése! Műfaji megkötés nélkül, bármilyen képpel vagy videóval lehet nevezni, ami a pályázat kereteibe az alkotó megítélése szerint belefér. Egy kép vagy videó, amit te készítettél, büszke vagy rá, mert érdekes, meglepő, vicces vagy szívfacsaró, ami magában hordozza rendezvényünk hangulatát, lényegét, eszméjét. Természetesen a vulgáris, másokat gyalázó illetve a szexuális tartalmú fotók és videók kizárásra kerülnek.

A pályázatokat elektronikus úton az mmdszdiaknapok@gmail.com címre kell benyújtani a kijelölt határidőig. A beküldéskor az email tárgyához kérjük beírni: „Diáknapok mindörökké”, továbbá kérjük, az emailben jelenjen meg a pályázó neve és elérhetősége, illetve a beküldött fotók file nevét a következők szerint megadni: a neve kezdőbetűiből képzett monogram (pont) a kép sorszáma (pont) a kép címe: példaként: alkotó - Kiss Pista, első képe, kép címe – Puszifelhő,tehát KP.01.Puszifelhő.jpg. Videó feltételei: Tetszőleges műfajú és maximum 10 perces hosszúságú magyar hangú vagy magyar feliratos mozgóképes alkotásokkal lehet pályázni,maximális fájlméret 1GB. A videókat szintén elektronikus úton várjuk,az említett emailcímre link formájában. (Dropbox, Google Drive)

Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, de legfeljebb hárommal.

Beküldési határidő: 2017.02.11 - éjfél.

A beérkezett művek folyamatosan láthatók lesznek az MMDSZ által üzemeltetett Marosvásárhelyi Diáknapok MMDSZ Facebook oldalon. A beérkezett pályamunkákat az MMDSZ által kinevezett zsűri kiértékeli és a legjobb pályamunkákat febr.18-án kihirdeti az MMDSZ honlapon illetve a Marosvásárhelyi Diáknapok MMDSZ Facebook oldalán , továbbá emailben értesíti a nyerteseket! Nyereményeink között szerepel egy egész hetes belépő a 20. Marosváráshelyi Diáknapokra és Diákfesztiválra, valamint egy 2017-es Electric Castle Fesztivál belépő.

Szerzői jogok:

A pályázati anyag beküldésével a pályázó automatikusan elfogadja a fotó- és videó pályázat részvételi kiírásában foglaltakat, és hozzájárul, hogy a szervező a beküldött és kiválasztott fotókat és videókat a honlapján és egyéb nonprofit publikációiban, promóciós anyagaiban, rendezvényein térítésmentesen, időbeli és minden egyéb korlátozás nélkül használja, a fotókat, vagy a videókat kiállításokon, rendezvényeken szerepeltesse.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli. A pályázat kiírói és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben jogi felelősséget nem vállalnak.

Pályázattal kapcsolatos kérdésekre e-mailben az mmdszdiaknapok@gmail.com címen válaszolunk.

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest