2019. április 24. Szerda Köszöntjük György, Debóra nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:57-kor,
nyugszik 18:59-kor.

Új lakókat vár a Tanári Lakások Szakkollégiuma


marosvasarhelyA Studium Alapítvány a Bethlen Gábor Alap támogatásával pályázatot hirdet rezidens orvosoknak és fiatal MOGYE egyetemi oktatóknak szobák elfoglalására, 2015 május 1-i beköltözéssel. Az érdeklődők rendelkezésére áll a Trébely utcai TLSZK-ban 1 szoba egy háromszobás lakásból, és 1 szoba egy kétszobás lakásból.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

felvételi kérelem (kitöltött formanyomtatvány, amely letölthető ahttp://www.studium.ro/projektjeink/tlszk/ oldalról)oktatói státust vagy rezidensi státust igazoló iratkézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amiben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásraönéletrajzszemélyi igazolvány másolataz utolsó két havi fizetésről bizonylata pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolvány másolata és önélatrajza, valamint fizetési bizonylata utolsó két havi béréről

A pályázati iratcsomót kérjük nyújtsák be személyesen április 24., 15.30-ig a Studium Alapítvány Központi Hivatalba (Marosvásárhely, Gen. Gheorghe Avramescu utca, 11. szám, munkanapokon 8.30-15.30 között). Érdeklődni az office@studium.ro e-mail címen és a 0730-627.439 telefonszámon lehet.

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest