2020. május 28. Csütörtök Köszöntjük Emil, Csanád nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 18:58-kor.

Yuppi Tábor 2014


yuppiA Yuppi Tábor egy élményterápiás tábor cukorbeteg gyerekek részére. A táborban a gyerekek élménydús programokon vehetnek részt, olyan tevékenységeket próbálhatnak ki, melyekre otthon nincs lehetőségük. A táborozók felfedezhetik a magukban rejlő erőt, kitartást, átléphetik saját határaikat. Önkéntesként segíthetsz nekik ebben, társuk lehetsz az úton, miközben te is utazóvá válsz. Emellett, de nem mellékesen, egy vidám manócsapat tagja lehetsz.

Mi a manó, avagy kik jelentkezhetnek?
A táborba 20 évnél idősebb önkéntesek jelentkezését várjuk Házi-, Menő- vagy DokiManó feladatkörökbe.
A DokiManók csapatába olyan orvosok, asszisztensek és dietetikus jelentkezését várjuk, akik kipróbálnák az egészségügyet fehér köpeny nélkül is.
A HáziManók a mindennapi apró-cseprő dolgokat irányítják, egész nap egy adott gyermekcsoporttal vannak, kísérik őket, játszanak, beszélgetnek velük, és ami a legfontosabb: lelkesítik őket.
A MenőManók olyan nappali programokat szerveznek, és vezetnek mint például a fotózás, íjászat, kézműves foglalkozás, lovaglás, zene, színjátszás, evezés/horgászat, magaskötélpálya/falmászás.

Mikor? Hol?
Az idén két tábor is lesz:
- július 10-20. között a kamasz turnus (13-18 évesek)
- augusztus 7-17.között kölyök turnus (7-12 évesek)
A helyszín az Andrei Provita Camping (http://www.aprovita.ro/), Mezősályi (Șăulia), Maros megye.

A táborban magyar és román anyanyelvű gyerekek is vannak, a programokon minden két nyelven hangzik el, ezért előny a román nyelvtudás, de nem kizáró jellegű követelmény!
Az önkéntesnek szervezünk egy összerázó hétvégét, VígEnd a hivatalos neve :), május 9-11. között szintén Mezősályin. Remek alkalom az ismerkedésre, és kötelező is azoknak, akik szeretnének részt venni a táborban.

Jelentkezem!
Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni, látogass el a http://yuppicamp.ro/hu/jelentkezz weboldalra, válaszolj az ott feltett kérdésekre, illetve töltsd fel a CV-det, egy fotót magadról és a személyazonosságid/ útleveled szkennelt változatát március 12-ig. A határidő lejártával mindenkit levélben értesítünk a fejleményekről.
Ha bővebben szeretnél a táborról olvasni, böngészd a www.yuppicamp.ro weboldalt, olvasgasd Facebook oldalunkat www.facebook.com/YuppiTabor vagy kérdezz minket: volunteer@yuppicamp.ro!

Várjuk jelentkezésed!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest