2020. január 24. Péntek Köszöntjük Timót nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 07:10-kor,
nyugszik 19:13-kor.

Jótékonysági buli


http://mmdsz.ro/index.php/kepgaleria/image?view=image&format=raw&type=img&id=1494Szeretnél valami jót tenni Karácsony közeledtével? Összekötni a kellemeset a hasznossal? Gyere el a következő bulinkba, amelyet az MMDSz és a Mures Monsters (amerikai futball csapat) közös összefogásban szervez, ahol a jótékonyságé lesz a főszerep. Szeretettel várunk titeket december 11-én,szerdán 22 órától a Tineret Clubban (Cuba), ahol amellett hogy jót cselekedsz, még jól is érezheted magad!

Az eladott jegyek árából befolyt összeget és az adományokat, beteg gyerekek gyógyitására forditjuk, a befolyt összeget két Gyerekgyógyászati Klinikára juttatjuk el!

- Adomány: Min 8 Lej;
- Asztalfoglalás: 0753115742
- Pia akciók: • 50 ml vodka – 4 Lej
• 2 bort fizetsz 3-at kapsz
• Csíki sör – 4 Lej
• 1 shot tequila – 4 Lej

Néhány meglepetéssel is készülünk, ami által még több jót tehetünk a gyerekkért! Árverest indítunk! A buli előtt a Facebook-on licitálhatsz több erekjére, mint pl. 3 db MMDsz-es és 3 db Mures Monsters-es pólóra, stb. Továbbá a buli folyamán még egy különleges árveres is lesz a Mures Monsteres fiúk aktiv közremükődésével. A licitek során felajánlott pénzösszeget szintén a gyerekek javára fordítjuk.

Mint mindig, most sem maradhat el a Share játékunk sem: Oszd meg te is az MMDSZ & Mures Monsters Évvégi Jótékonysági Buli eseményét, hívd meg barátaidat az eseményre és írd az esemény üzenőfalára, hogy "Megosztva". A megosztók között 5 ingyenes belépőt sorsolunk ki. A játék határideje: 2013. dec. 10, 23:00. Share-re fel! Mert adni jó!

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest