2020. május 28. Csütörtök Köszöntjük Emil, Csanád nevű látogatóinkat!

 
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 18:58-kor.

Mikulás-futás


mikulas futasLegyél te is Mikulás!

Vegyél részt december 8-án, a Rózsák terén, délután 1 órától a jótékonysági Mikulás-futáson, és adományod által biztosíts egy kenyeret a rászorulóknak. Az adományokkal a Máltai Szeretetszolgálat Szent Antal kenyere című programját támogatják, amely naponta 20 rászoruló marosvásárhelyi családot lát el kenyérrel. Céljuk, hogy a támogatottak számát megduplázzák és karácsonyi ünnepi ebédet is biztosíthassanak részükre.

Fontos tudni, hogy a Mikulás-futás nem futóverseny, aki segíteni szeretne az szaladva, kocogva, sétálva, csoszogva, gurulva is megkerülheti a Rózsák terét. Nem hirdetnek győztest, hiszen ez egy lehetőség, hogy a résztvevők bebizonyíthassák: szolidaritást vállalnak a szegényebb sorban élő embertársaikért.

Ha sokan leszünk és mindenki fejenként legalább 5 lejt adományoz, valamint meggyőz még 5 személyt, hogy legalább 5 lejjel hozzájáruljon a Mikulás Futás sikeréhez, akkor győztünk és lesz kenyér a rászoruló gyermekek és idősek asztalán.

A Mikulás Futáson a részvétel regisztrációhoz kötött. A résztvevők a Színház téren felállított standnál jelentkezhetnek, itt vehetik át a Mikulás sapkát is.

A rajt december 8-án, vasárnap 13 órakor lesz. Regisztráció a helyszínen 12:00 órától.

További információ az RMDSZ marosvásárhelyi szervezeténél, a Dózsa György utca 9. szám alatt (földszint), tel: 0265-267116, e-mail: office@rmdszmarosvasarhely.ro és a Máltai Szeretetszolgálatnál, tel: 0265-217799, e-mail: muresmaltez@yahoo.com található

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS FeedPinterest